Изберете страница

Как един обезправен народ  да си вземe правата на суверен при затворена лъже-демокрация ?

(седем стъпки към свободата)

 

 

С БУНТмирен и всенароденпоследното право на всеки поробен народ. Милионите излизат на площада, но НЕ за нововчар”, а за най-силни права за тяхното пряко влизане във всички власти, вкл. „четвъртата. НЕ да им вършат работата, а като КОРЕКТИВ. Промените се договарят между всички в повсеместни събрания без партии.

Първи стъпкипикет (вж.) и покани за разговор (вж.)Как да си вземем правата на суверен” – докато се стопи ледът на недоверието и измисленият страх.

Втораучредявате местно събрание (вж.)във всеки кварталс правила за свободно участие без партии и др. посредници.

Третасъбранията се свързат пряко помежду си в мрежа за всенародни действия - автономна сила на обезправените за  (1) извоюване ПРАВА на пряко участие и (2) като ГАРАНТ срещу нарушаване на правата след като си ги вземем.

Четвъртасъбранията договарят желаните промени и всенародните действия за постигането им – всенароден мирен БУНТ и предсрочни избори с издигнати от тях кандидати на пряката гражданска власт, подписали ДОГОВОР за МАНДАТ (поръчка) – независими или чрез временна „партия” на пряката демокрация (вж.), която се закрива след като си вземем правата, ако събрания решат, че е излишна.

Пета стъпкамилион-два гласуватс краката на площада за предсрочни избори.

Шеста събранията превземат Парламата с кандидати на пряката гражданска власт, подписали ДОГОВОРИ за МАНДАТ (вж.), веднага след изборите да въведат най-силни права (вж.) за пряко влизане на гражданите във всички власти с промени в Конституцията и съответните закони, НЕ с ВНС, а с референдуми по проекти, изработени в няколко паралелни граждански форума, избрани по жребий, обслужвани от експерти.

Седма – с референдум/и за права на пряка гражданска власт държавата отива под контрола на гражданите и всеки си гледа работата.

Какво друго ни остава при глуха  безконтролна  античовешка  власт?  Пред вълци не се плаче.

„Шапки” (партии), който искапосле.

Правата (вж.), които ще ни направят НАРОД

 След Бог властва народът (мото на един държавен герб)