Изберете страница

КАК при затворена система?

 

Как един обезправен народ  да си вземe правата на суверен при затворена лъже-демокрация ?

(седем стъпки към свободата)

 

Без рамо от българите навън няма да стане (прогонената средна класа)

С БУНТмирен и всенароденпоследното право на всеки поробен народ. Милионите излизат на площада, но НЕ за нов „овчар”, а за найсилни права за тяхното пряко влизане във всички власти, вкл. „четвъртата” – НЕ да им вършат работата, а като КО-РЕК-ТИВ. Промените се договарят между всички в повсеместни безпартийни събрания – Клубове на свобода.

Първа стъпка – пикети (вж.) и покани за разговори (вж.) по кварталите на тема „Как да си вземем правата на суверен” – призоваваш, докато се стопи ледът на недоверието и измисленият страх.

Втораучредявате местно събрание (вж.) – Клуб на свободата във вашия квартал с правила за равноправно участие без партии, синдикати, НъПъО и самозвани „овчари“.

Третасъбранията се свързат (пряко помежду си) за всенародни действия като независима сила за  (1) извоюване ПРАВА на пряко участие и (2) като ГАРАНТ срещу нарушаване на правата след като ги вземем.

Четвъртасъбранията договарят желаните промени и пътя към тях – всенароден мирен БУНТ и/или предсрочни избори с кандидати на пряката гражданска власт, подписали ДОГОВОР за МАНДАТ (поръчка) – издигнати от събранията като независими кандидати или (по-лесно) чрез временна „партия” на пряката гражданска власт (вж.), която се закрива след като си вземем правата.

Пета стъпкамилион-два гласуватс краката на площада за предсрочни избори.

Шеста събранията превземат Парламата с кандидати на пряката гражданска власт, подписали ДОГОВОРИ за МАНДАТ (вж.), (за ЕП тук) веднага след изборите да въведат най-силни права (вж.) за пряко влизане на гражданите във ВСИЧКИ ВЛАСТИ ЧРЕЗ промени в Конституцията и съответните закони и договори в ЕС.

СЕДМА – променяме Конституцията и нужните закони с 2 референдума (Не ВНС!) по варианти, разработени след всенародно обсъжадне в 2-3 паралелни граждански форума, избрани по жребий с по 2-3 експерти. („Риферендуми“ само за „да“ и „не“ без пряко участие на гражданите и в разработка на алтернативите са едно НИЩО, когато други ти пишат „менюто“!).

И… всеки си гледа работата, БЕЗ УСЕЩАНЕТО, че някой там от твое име 😛 те краде и лъже чрез властта

Как иначе иначе СВОБОДА при тази циркаджийска власт?  

Виж тук правата (вж.), които ще ни направят НАРОД. Който иска „шапки” (партии), си купува ПОСЛЕ.

След Бог властва народът! На чий герб го пише?

               Без рамо от българите навън няма да стане (ТЕ са прогонената средна класа)

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]