Изберете страница

glutnicata4.jpg

Кой ограби България? Кой предаде България? Кой дра народа си както и турчин не го е драл ? 

Силни? Или се крепят на твоя измислен страх?

Два милиона сядат на площада с ТОЧНИТЕ искания, договорени между тях на събрания в кварталите и няма да им стигне ни полицията, ни жандармерията – при нас ще дойдат – и те ги знаят какви боклуци са горе!

Не за нов „овчар”, не за нов „спасител”! След 30 години лъжа и измама нека недоверието стане обединяваща сила – не вярваш на никого и искаш ПРАВА на твой пряк контрол във всички власти – законодателна, изпълнителна, съдебна и медийна! Алтернативата на фалша си ТИ!

НЕ да им вършим работата, а като КО-РЕКТИВ – права да решаваме сами, когато избраните да ни служат, ни ПРЕДАВАТ.

Плюс пълна отговорност, вкл. имуществена за вредите от катастрофалното им о`правление. Заплати, пенсии, бонуси – обратно – не да съсипват България сме им плащали!

Свързваме се, договаряме се КАКВО и КАК и… МЕТЛАТА!

На всеки протест – разговор КАК истинска промяна! КАК да си вземем държавата и тя да заработи за всички, а не за глутница чакали!

НЕ просия „на парче”, не разходки с тупани за „оставка” с кухи лозунги от ранобудни мишки в затворени „щабове”, НЕ кръгли маси с пропуск! НЕ лъже-протести, платени от Изток и Запад, НЕ лъже-референдуми за лъже-промени!

ДВА МИЛИОНА на площада, разбрали се какво искат ще издухат продажниците за седмица! С точните промени, договорени между всички в повсеместни открити събрания. Преди всякакви партии!

Освободители няма.

Заедено отвън и отвътре МОЖЕМ да освободим България!

Дай рамо! Без ТЕБ няма да стане!

Ако чакаш от ТИЯ, недей!